Nieuwe industrie in oude industrie

Het vinden van betaalbare bedrijfsruimte voor bedrijven en starters in de creatieve sector is nogal een opgave. Vooral als je werkruimte zoekt die niet dertien uit een dozijn is, een eigen aansprekend karakter heeft en op een leuke plek zit. Werf35 biedt op een unieke industrieel-historische locatie in Hilversum bedrijfsruimtes in diverse oppervlaktes.  Goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto.

Ontspannen werken

Om lekker te kunnen werken moet je goed afgesloten kunnen werken maar is het ook fijn ruimtes te hebben waar je elkaar kan opzoeken of even ontspannen. Daarom richt Werf35 in de stookplaats niet alleen een aantal zithoeken en koffiecorners in, maar zal ook in het entrée-gebouw een horeca-zaakje geopend worden. Voor de nodige workshops en vergaderingen worden vergaderruimtes ingericht die men per uur of dagdeel kan huren. Uiteraard is er glasvezel.

Grote en kleine ruimte te huur

Voor de creatieve sector biedt Werf35 betaalbare bedrijfsruimte te huur aan voor een eerlijke prijs in diverse groottes. Het gebouw De Stookplaats wordt met prefab houten modules zo ingericht dat kleinere bedrijven hier schaalbaar hun intrek in kunnen nemen.

Op zoek naar een werkruimte/ flexplek?

Neem contact met ons op. Prijzen vanaf € 250 per maand excl. btw.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.