Nieuwe website!

Welkom op de vernieuwde website van Werf35 met nieuws en updates over ons mooie terrein aan de Mussenstraat in Hilversum. Een inspirerende plek waar creatieve bedrijven zijn gevestigd die elkaar ontmoeten en stimuleren.

DE WERF

De monumentale gebouwen op ons terrein dateren uit 1916 en 1918 (gemeentelijke monumenten) en zijn in de loop van de jaren zorgvuldig, met behoud van oude elementen, gerenoveerd en in gebruik genomen als kantoren. En aangepast aan de moderne tijd binnenkort uitgerust met zonnepanelen.

Het laatste pand ‘de Stookplaats’ wordt momenteel leeggeruimd door de oude huurders om plaats te maken voor de verbouwing. Het einde van een mooi tijdperk waarin vrije geesten een geweldige community hebben neergezet die een begrip waren in Hilversum en omgeving. De renovatie van de Stookplaats zal dit jaar plaats gaan vinden en naar verwachting gereedkomen in het eerste kwartaal van 2022.

DE NIEUWE STOOKPLAATS

Na voltooiing zullen er nieuwe werkplekken en vergaderruimtes beschikbaar komen voor weer een nieuwe groep creatieve bedrijven, die zich in een innovatieve omgeving thuis voelen. De verbouwing zal in samenwerking met Respace worden uitgevoerd; een circulair inbouwsysteem waarmee eenvoudig en milieubewust kantoren worden ingebouwd in de bestaande (originele) schil van het historische gebouw

HORECA

Naast ons welbekende gerenommeerde restaurant Chef aan de Werf zal ook in de Stookplaats horeca een plek krijgen met fraaie terrassen en een loungegedeelte bij de kruiden/bloementuin met ons welbekende kerkje.

Ben je geïnteresseerd in een werkruimte in de Stookplaats?

Schrijf je dan in via het menu ‘ik zoek een werkruimte’ of bel/stuur een mail voor informatie

Huren kan al vanaf 250 euro.

EVENEMENTEN

Natuurlijk staat de Werf al jaren bekend om de evenementen. Wie kent niet het voorjaarsevenement Fris, het kerstevenement Winterwonderwerf of het Wintercircus op ons terrein. Daarnaast nog tal van kleinere evenementen die druk werden bezocht.

In de huidige COVID-tijd is hier voorlopig helaas even een stop op, maar zodra het weer kan en mag zullen wij weer mooie evenementen gaan neerzetten!