Respace / Project in Green / Wilgenwold

Respace

Het Respace-systeem is een innovatieve en integrale oplossing om bestaande bedrijfspanden een nieuwe invulling te geven. Het systeem is onder andere geschikt voor het transformeren van industrieel erfgoed, loodsen en fabrieken. Met talloze voordelen ten opzichte van conventionele prefab houtskeletbouw– en box-in-box-systemen. Dit kan onder meer door gebruik te maken van elementen die geprefabriceerd worden.

De renovatie van de nieuwe Stookplaats op Werf35 wordt tevens uitgevoerd met het Respace-systeem.

Project in Green

Project in Green is opgericht om het opdrachtgeverschap in de vastgoedsector radicaal te verduurzamen. Als zelfstandige ontwikkelaar kunnen we slagvaardig handelen en inspelen op een snel veranderende wereld in een vastgoedsector die in de afgelopen decennia nauwelijks geïnnoveerd heeft. Er staat veel op het spel. De ‘druk’ op de planeet neemt toe. Hier ligt een belangrijke opgave voor de gebouwde omgeving om blijvend te verduurzamen. Leefbaarheid vraagt niet enkel om duurzame oplossingen. De gebouwde omgeving moet ook voorzien in veranderende sociale behoeftes. We willen elkaar op een prettige manier tegenkomen, met elkaar in contact zijn, blijven leren en bewegen. En dat vraagt een andere kijk: eentje waar duurzaamheid en de mens voorop staan!

Wilgenwold

Wilgenwold is een initiatief van Project in Green. Met Wilgenwold willen wij duurzame, eigentijdse huizen maken voor eenieder die in de ruim opgezette, groene woonomgeving van Oosterwold wil leven. In de ontwikkeling van de woningen en haar groene omgeving is duurzaam, comfortabel wonen waarbij de bewoners voorop staan steeds het uitgangspunt geweest. Denken in oplossingen, hoogwaardige kwaliteit leveren in product en dienst, klantgericht, innovatie en samenwerking zijn cruciale kernwaarden in ons Oosterwold project. Die meerwaarden zoeken wij ook in onze vaste samenwerkingspartners.